Според лидера ГЕРБ Бойко Борисов участвалите взаписа на ПП трябва да

...
Според лидера ГЕРБ Бойко Борисов участвалите взаписа на ПП трябва да
Коментари Харесай

Бойко Борисов за записа на ПП: Те бързо трябва да влязат в затвора

Според водача ГЕРБ Бойко Борисов участвалите взаписа на ПП трябва да влязат в пандиза. Затова и не завиждал на медиите, които по думите му " играят " на тяхна страна, по какъв начин ще интерпретират казаното, а точно по какъв начин си " уреждат кеша и изборите ". 

Борисов приказва по тематиката откакто изслуша управленската стратегия на ГЕРБ, като първо я похвали, от което взе мотив за преход към тематиката за записа с Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Лена Бориславова.   " Като гледах хората на ГЕРБ, които показаха програмата и като чувам тези от ПП-ДБ, в действителност моите са ярки персони. Това ми дава съображение да не поддържам повече непознати оферти за промени, които ни доведоха и с Конституцията и с други неща до това, което става сега ".

" Винаги съм вярвал на Кирил Петков, че е почтен човек. Само той не беше схванал, че имат кеш. Всички други знаеха. Това е едно удостоверение ", разяснява Борисов записа от диалога на Петков, Василев, Бориславова и Денков с мъж на име Пламен, на който Петков споделя, че не са могли да съберат задоволително пари за предизборната си акция през април 2023 година

" Звучеше чак миловидно, като слушах по какъв начин са безчинствали през тези 11-12 месеца. И е доста забавно по какъв начин подкрепящите им медии ще интерпретират това, че те действително перат пари и действително купуват гласове. Тук си приказват по какъв начин си носят кеша, по какъв начин ще финансират изборите, по какъв начин ще купуват избори. Това е вина. Те бързо би трябвало да влязат в пандиза, по тази причина е доста незабавен този Наказателен кодекс, доста. Жал ми е за вас по какъв начин ще ги интерпретирате ", обърна се Борисов към медиите. 

Управленската стратегия на ГЕРБ може да видите тук

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР